Een glimlach van ouderen in een bijzondere tijd

Een glimlach van ouderen in een bijzondere tijd

in september 10, 2017

Tijdens de eerste golf heeft stichting Glimlachkaartjes meer dan 500 eenzame ouderen een grote glimlach bezorgd met kaartjes van onbekende schrijvers. Samen met Surreal Media is er een geweldige aftermovie gemaakt. Waarvoor wij de dronebeelden hebben geschoten.

De Window Bingo on Christmas Tour in Overijssel is 21 december afgetrapt! Geheel gekleed als kerstmannen komen Tijmen Sissing en Maarten Bootsma langs met de Kerstbus en natuurlijk zijn er leuke kerstprijzen te winnen! Een erg gaaf initiatief van de heren en we zijn erg blij om drones maatschappelijk verantwoordelijk in te kunnen zetten. 

In het begin van de video zie je direct hoe dronebeelden direct de aandacht van de kijker triggeren. Of zoals sommigen zeggen voor het WOW-effect zorgen.

 

 

Leave a Reply