Drone video laten maken - Surrealmedia.nl

De projecten waar wij drones inzetten en advies geven omtrent videomarketing varieeeren van recreatie, toerisme, installatie techniek tot de bouw & techniek. Het belichten van jouw missie is het doel, waar drones, camera’s en videomarketing advies slechts middelen zijn. Owja, natuurlijk zijn we erg leuk om mee te werken, spontaan & creatief gedreven. 

‘VE’ de afkorting voor ventilatie & ‘LUX’ Latijns voor licht: Al meer dan 75 jaar zet de VELUX Groep zich in om de kwaliteit van uw leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. In samenwerking met Velux Nederland is deze aftermovie tot stand gekomen die uitlegt wat het betekend als bewoners van Welbions hun oude kozijnen laten vervangen door Dusseldorp Hengelo voor een gehele nieuwe set van Velux. Een zeer duurzaam initiatief.
Have fun and get to know unique, safe landscapes into the nature with skilled guides, for beginners and experienced horse riders. We had the change to work with this wonderfull and succesful company to produce this awsome trailer that had the company far more reach on social media than they used to. 

Drones in Horeca: Petra Beach Bar

Fantastische videoproductie in Almyros, Corfu griekenland voor ‘petra beachbar’. Schitterend strand en Fantastische, gastvrije mensen. Het noorden van Corfu is een verborgen paradijs als toerist of als je mee wil op drone cursus met ons?

In samenwerking met Vismedia zijn er dronevideo’s gecreerd voor sociale media. Op de productielocatie van Vitens is in #Wierden maar liefst 2.200 m2 folie uitgerold.

Bounce Valley is het grootste airpark van Nederland! Samen met het Filmcollectief schoten we een aftermovie voor Bounce Valley Enschede. Het filmcollectief kan zich richten op strakke dynamische beelden en samenwerking tussen regulier camerawerk en drones (ook binnen). 

Drones voor data: Helix Aerial Vision

Data inwinning met drones is steeds relevanter in de praktijk. In samenwerking met Helix Aerial Vision is deze video gemaakt voor de zonneparken industrie. Zonnepanelen scannen met drones kunnen wij overigens ook voor u uitvoeren.

Samen met Drone Team Twente is er een cinematische team trailer gemaakt om het team te introduceren en hun nieuwste ontwikkeling. Een drone die levens gaat redden in de toekomst! We dachten mee met scripting, het tot leven brengen van hun visie, filmwerk en montage. 

Samen met uit in Hengelo is er een cinematische drone compilatie ontwikkeld dat de charme van van het Industriële verleden laat zien met een knipoog naar het heden. Hou je vast.

Glimlachkaartjes

Tijdens de eerste golf heeft stichting Glimlachkaartjes meer dan 500 eenzame ouderen een grote glimlach bezorgd met kaartjes van onbekende schrijvers. Samen met Surreal Media is er een geweldige aftermovie gemaakt. Waarvoor wij de dronebeelden hebben geschoten.

Wilt u wat extremer zijn met uw beelden, sneller en erg dichtbij uw objecten, organisatie of personen. Bekijk dan de video van onze FPV drone piloten. In plaats van hele rustige, stabiele drone beelden zijn deze heel dynamisch en bovenal snel!

Meeslepend Magistrale boottocht in het Nederlandse Venetië

Voor een groot Youtube kanaal dat dagelijks bijdraagt het geluk en welzijn van de mens mocht Surreal Media naar Giethoorn afreizen.

Het betreft een belangrijke internationale klant die ook volledig recht en zeggenschap heeft over alle beelden doormiddel van een licentie. Ze hebben meer dan 6,5 miljoen volgers op 1 van de accounts, waarvan in totaal nog 3 extra accounts en meer dan een miljard weergaven. De video’s geven de boottocht weer in 360 graden, een dagelijkse wandeling, de huizen en de natuur. Zodat mensen dit ook kunnen ervaren aan de andere kant van de wereld.

Vraag naar de mogelijkheden. Of bekijk andere projecten.

Heeft u een innovatief bedrijf of een unieke locatie zoals de prachtige architectuur van de gieterij, ROC van Twente. Dan kunnen wij met drones uw verhaal tot leven brengen in een 360 graden ervaring met geluid & hot spot iconen. In dit geval om de charme te laten zien van de architectuur, ga naar binnen en ervaar alle details die de prachtige centrale hal te bieden heeft.

BEL ME NU
+
Bel mij!