Drone video laten maken - Surrealmedia.nl

DRONE Coaching & workshops

Heb je moeite om je drone fotografie vaardigheden te verbeteren? Loop je tegen specifieke uitdagingen aan, zoals het begrijpen van regelgeving, het verbeteren van vliegbeheersing en het waarborgen van veiligheid? Dank je dat het beter kan? En wil je persoonlijke begeleiding met je eigen drone of die van ons voor je een DJI drone koopt? Dan is drone coaching of een drone workshop iets voor jouw. Dit is mogelijk in Hengelo, Enschede, Borne en omstreken. Maar ook online coaching of elders in Nederland.

Mijn individuele drone coachingsessies zijn speciaal op jou afgestemd of voor grote groepen (minder persoonlijk, wel met meerdere begeleiders bij meer dan 10 personen). Het is vooral gericht op esthetiek, zelfverzekerder worden en mooie verhalen vertellen vanuit de lucht.

Op de hoogte blijven:

Bedankt voor je expertise op het gebied van drone storytelling. Het is erg waardevol voor mijn reisblogger community. Ik ben erg enthousiast geraakt om te investeren in een drone! Jij hebt mij geinspireerd en geadviseerd de juiste drone aan te schaffen.

(I. Kondrat, 2024)

5/5

ONLINE DRONE PHOTOGRAPHY COACHING

Heb je moeite om je dronefotografie vaardigheden te verbeteren? Loop je tegen specifieke problemen aan die je wilt bespreken?

Dan is een individuele online drone coachingsessie de oplossing voor jou!

Deze online zoom sessie is persoonlijk met met mij. Je zal sneller, en specifieke problemen aan te pakken waar je misschien tegenaan loopt of gewoon gemotiveerd te blijven!

LIVE DRONE COACHING IN NEDERLAND

Woon je in Hengelo, Borne, Enschede, Twente of elders in Nederland en heb je moeite om je dronefotografie vaardigheden te verbeteren? Zijn er specifieke vaardigheden die je graag zou willen verbeteren?

Dan is een individuele LIVE dronefotografie coachingsessie de oplossing voor jou!

Deze LIVE coachingsessie met Tim Wienk van Surreal Media. Hij zal je helpen sneller te leren en specifieke problemen aan te pakken waar je tegenaan loopt!

DRONE WORKSHOP HENGELO

Ook in Hengelo kun je mooie drone foto’s schieten. 

Ik leer kleine groepen van bedrijven (max. 6 personen) de estetische kneepjes en praktische vaardigheden. Zodat jullie met meer vertrouwen en meer inzicht zelf aan de slag kan de volgende keer.

Wat mag je precies verwachten?

Praktisch:

BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button