Drone video laten maken - Surrealmedia.nl

DRONE REIZEN CORFU

Tijd voor de 2e editie van de Corfu drone trip! Het prachtige eiland Corfu ligt in de Indische Oceaan en biedt zoveel coole drone locaties. Ik ken het eiland volledig uit mijn hoofd. Ga met mij en 6 mede drone fotografen mee voor het avontuur van je leven! 😍

Gedurende 7 dagen laat ik je de beste drone spots zien, help ik je jouw dronefotografie te verbeteren met live workshops op locatie en nabewerking in Lightroom in onze privé accomodatie. We delen de beste werkwijzen en tips uit in een kleine groep gelijkgestemde deelnemers. De groep kan varieeren van technische bewerkings PROS, tot beginnende vliegers tot ervaren influencers.

Maar bovenal zullen we veel plezier hebben op een van de meest exotische locaties ter wereld.

Zorg ervoor dat je de laatste week van september vrijhoudt in je agenda’s. Ik heb het gevoel dat deze week snel vol zal lopen, want het wordt weer een gek avontuur! 😎

Slechts 6 plekken beschikbaar!

Dronereis Corfu

Schitterende diepte en hoogte verschillen en prachtige historie!

Een dronereis naar Corfu is erg geschikt voor echte natuurliefhebbers en drone avonturiers. De natuur is adembenemend in de lente. Maar ook in de zomer. Vooral Paleokastritsa & Paxos zullen veel indruk op je gaan maken. Paleokastritsa is één van de oudste badplaatsen van het eiland Corfu. Je bezoekt onder andere verschillende rotspartijen, prachtige architectuur of vervallen gebouwen waar de dieren hun nieuwe huis hebben gevestigd.

Bedankt voor je expertise op het gebied van drone storytelling. Het is erg waardevol voor mijn reisblogger community. Ik ben erg enthousiast geraakt om te investeren in een drone! Jij hebt mij geinspireerd en geadviseerd de juiste drone aan te schaffen.

(I. Kondrat, 2024)

5/5

Wat zal ik ervaren?

DRONE WORKSHOP TWENTE (HENGELO)

Liever eerst thuis proberen? Ik leer kleine groepen (max. 6 personen) de estetische kneepjes en praktische vaardigheden in Hengelo en omstreken. Geschikt voor leraren, collegas & vrienden. Zodat jullie met meer vertrouwen en meer inzicht zelf aan de slag kunnen de volgende keer. 

BEL ME NU
+
Bel mij!
Call Now Button